KONCEPT KONCEPT

ЗА УСПЕШНА КАРИЕРА ИНВЕСТИРАЈТЕ 3% ОД ВАШИОТ ГОДИШЕН ПРИХОД ВО СЕБЕ

Никогаш не ја потценувајте моќта на инвестирање во себе. Многу вработени ја забораваат оваа важна порака. Луѓето се повеќе склони да се почастат нова кошула или вечера отколку да инвестираат во унапредување во својата кариера - да ги прошират своите знаења, деловни вештини и слично.Некои од најуспешните експерти за личен развој во светот се залагаа...
Прочитај повеќе

УСПЕШНА СЕЗОНА ЗА ИДНИТЕ СТУДЕНТИ ВО СЛОВЕНИЈА

Повеќе од 80 учесници на 5 in-house обуки, 3 групи и индивидуални предавања го посетија курсот по словенечки јазик во првата половина на оваа година.Идни студенти, студенти и голем број на деловни луѓе кои соработуваат со Словенија, беа дел од курсевите за словенечки јазик."Предавањата беа одлични, на првото ниво се запознавме со основите на с...
Прочитај повеќе

Поволности за учество на Академијата за дигитален маркетер!

➡️Пријавете се најдоцна до 1 август 2019 година и добијте 10.000 денари попуст.
➡️Можност за плаќање до 48 рати преку НЛБ Банка АД Скопје.
➡️За студенти следува попуст од 20%.
➡️Mожност за вработување на најдобрите студенти на Академијата за дигитален маркетер.Повеќе информации за академијата на следниот линк: http://www.koncept...
Прочитај повеќе

Обука за готовинско благајничко работење

Денес се одржа обуката за Готовинско благајничко работење, благајна на материјални и патни трошоци, како и пресметка на ДДВ и данок на добивка. Учесниците стекнаа теоретски и практични знаења за правилната примена на законската и даночната регулатива која го уредува готовинското денарско и девизно благајничко работење и евиденција - уплата на ...
Прочитај повеќе

Одлично реализирана дводневна обука за административните службеници и вработени во јавен с

25 учесници ја посетија обуката со наслов „Вработување; унапредување; мобилност; оценување на административните службеници и методологија за спроведување на функционална анализа“ која се одржа на 30, 31 мај 2019 година, во Хотел Свети Никола, Сандански, Бугарија.Ова стручно предавање придонесе учесниците во релаксиран амбиент да ги совл...
Прочитај повеќе

Зошто паметните луѓе не се секогаш и успешни? Затоа што забораваат на овие 10 едноставни в

Без разлика дали имате коефициент на интелигенција на гениј или докторат по квантна физика, не можете да напредувате без да дејствувате. Паметните луѓе честопати не успеваат да напредуваат со посакувано темпо или пак воопшто, затоа што забораваат на некои едноставни вистини кои го условуваат напредокот: 1. Образованието и интелигенци...
Прочитај повеќе