Настани

Специјалист за управување со цени
2019-05-30 - Концепт, Скопје
ЕДИНСТВЕНА МОЖНОСТ ДА НАУЧИТЕ СЕ ЗА ПОЛИТИКА И УПРАВУВАЊЕ СО ЦЕНИ! Дводневна обука за: "Специјалист за управување со цени" 30-31.05.2019, 10.00-15.30 часот Целта на обуката е да ги запознае учесниците со новите трендови во областа на...
» » »