Back To Top

Научете се’ за Mailchimp!

НАЈКОРИСТЕНАТА АЛАТКА ЗА E-MAIL МАРКЕТИНГ!

Види повеќе

Курсеви за изучување на странски јазици!

Види повеќе

Модул за современ деловен асистент – вештини и предизвици

Види повеќе
Почеток: 8 јуни, 2021 година

 МОДУЛ: “СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА РАБОТНИ ОДНОСИ”  

Времетраење: 4 недели

10 слободни места

Почеток: 18 мај 2021 година

WORDPRESS И SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)

Времетраење: 4 месеци

10 слободни места

Курс по основи на сметководство

Времетраење: 3 месеци

Работа во мала група

Почеток: 1 јуни, 2021 година

Научете се’ за Mailchimp!

Времетраење: 3 недели

Работа во мала група

Академија за менаџер за продажба

Времетраење: 10 недели

8 слободни места

Business process manager

Времетраење: 4 недели

Работа во мала група

ONLINE ЕДУКАЦИЈА

Прилагодено време

Прилагодени групи

Почеток: 2 јуни, 2021 година

Почетен курс за Adobe Illustrator

Времетраење: 4 недели

Работа во мала група

Почеток: 2 јуни, 2021 година

Почетен курс за Adobe Photoshop

Времетраење: 4 недели

Работа во мала група

Почеток: 17 мај, 2021 година

Деловен Excel за секојдневна употреба

Времетраење: 2 недели

Работа во мала група

Почеток: 2 јуни, 2021 година

Почетен курс за Adobe Premiere

Времетраење: 5 недели

Работа во мала група

Курс за камерман

Времетраење: 5 недели

Работа во мала група

1 2