Back To Top

Научете се’ за Mailchimp!

НАЈКОРИСТЕНАТА АЛАТКА ЗА E-MAIL МАРКЕТИНГ!

Види повеќе

Курсеви за изучување на странски јазици!

Види повеќе

Модул за современ деловен асистент – вештини и предизвици

Види повеќе
19 октомври, 2020 година

Академија за човечки ресурси

Времетраење: 10 недели

3 слободни места

20 октомври, 2020 година

Академија за дигитален маркетер

Времетраење: 4 месеци

3 cлободни места