Back To Top

Научете се’ за Mailchimp!

НАЈКОРИСТЕНАТА АЛАТКА ЗА E-MAIL МАРКЕТИНГ!

Види повеќе

Курсеви за изучување на странски јазици!

Види повеќе

Модул за современ деловен асистент – вештини и предизвици

Види повеќе

Курс за словенечки јазик

Времетраење: 3 месеци

Работа во мала група

Уписите се во тек!

Курс за холандски јазик

Времетраење: 3 месеци

Работа во мала група

Курс за албански јазик

Времетраење: 3 месеци

5 слободни места

Курс за грчки јазик

Времетраење: 3 месеци

5 слободни места

УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК!!

Курс за германски јазик

Времетраење: 3 месеци

Работа во мала група

УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК!!

Курс за шведски јазик

Времетраење: 3 месеци

Работа во мала група