Back To Top

Научете се’ за Mailchimp!

НАЈКОРИСТЕНАТА АЛАТКА ЗА E-MAIL МАРКЕТИНГ!

Види повеќе

Курсеви за изучување на странски јазици!

Види повеќе

Модул за современ деловен асистент – вештини и предизвици

Види повеќе

Курс за словенечки јазик

Времетраење: 3 месеци

Работа во мала група

КУРС ОД 5 ПРЕДАВАЊА: Business process management – Управување со деловните процеси во организациите

Работа во мала група

Уписите се во тек!

Курс за холандски јазик

Времетраење: 3 месеци

Работа во мала група

Курс за албански јазик

Времетраење: 3 месеци

5 слободни места

Курс за грчки јазик

Времетраење: 3 месеци

5 слободни места

Почеток: 6 септември 2022 година

АКРЕДИТИРАНА ОБУКА: ЛИЦЕ ОДГОВОРНО ЗА УПРАВУВАЊЕ И/ИЛИ ПОСТАПУВАЊЕ СО ОТПАД

Времетраење: 1 месец

5

 МОДУЛ: “СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА РАБОТНИ ОДНОСИ”  

Времетраење: 4 недели

Курс по основи на сметководство

Времетраење: 3 месеци

Работа во мала група

Академија за менаџер за продажба

Времетраење: 10 недели

8 слободни места

ONLINE ЕДУКАЦИЈА

Прилагодено време

Прилагодени групи

Почеток: 17 мај, 2021 година

Деловен Excel за секојдневна употреба

Времетраење: 2 недели

Работа во мала група

Курс за камерман

Времетраење: 5 недели

Работа во мала група

1 2 3