Back To Top

Научете се’ за Mailchimp!

НАЈКОРИСТЕНАТА АЛАТКА ЗА E-MAIL МАРКЕТИНГ!

Види повеќе

Курсеви за изучување на странски јазици!

Види повеќе

Модул за современ деловен асистент – вештини и предизвици

Види повеќе

Станете архивар со официјална диплома!

Времетраење: 5 недели

10 слободни места

Почеток: 2 јуни, 2021 година

Напредни техники за работа во Еxcel

Времетраење: 6 средби

Работа во мала група

Kурс по основи на сметководство кај буџетските корисници и локалната самоуправа

Времетраење: 3 недели

Работа во мала група

УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК!!

Курс за германски јазик

Времетраење: 3 месеци

Работа во мала група

УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК!!

Курс за шведски јазик

Времетраење: 3 месеци

Работа во мала група

Научете сè за Facebook

Времетраење: 2 недели

20 cлободни места

1 2 3