Back To Top

3

недели

6

средби

18

училишни часа

3

училишни часа средба

Почетен курс за Adobe Illustrator

Курс за унапредување на Вашите технички вештини

два пати неделно (вторник и четврток), 17.00-19.30 часот

6 средби, 18 училишни часа

Слободно можеме да кажеме дека ова е дефинитивно омилената алатка на дизајнерите и маркетинг агенциите. Сте правеле ли некогаш маркетинг кампања во која требало да бидат вклучени веб и принтани материјали, флаери, постери, билборди? Ви побарале ли некогаш векторско лого? Започнувате свој бизнис, па ви треба дизајн? Со завршувањето на овој курс ќе бидете оспособени да одговорите на сите овие потреби и задачи.

Предавањата од курсот ќе се реализираат во 6 средби, од 17.00 до 19.30 часот, во просториите на Институт КОНЦЕПТ.

ВАЖНО!! Со оглед на видот на курсот – практични вежби, учесниците е потребно да носат преносен компјутер (лап-топ) на предавањата.

Програма на курсот:

Ден 1
–    How it works
–    Интерфејс
–    Работни површини
–    Вежби

Ден 2 
–    Селекции
–    Pen tool
–    Копирање
–    Подредување
–    Вежби

Ден 3
–    Креирање објекти
–    Лого
–    Вежби

Ден 4
–    Илустрации
–    Pathfinder
–    Ефекти
–    Вежби

Ден 5
–    Маски
–    Композиции
–    Вежби

Ден 6
–    Текст
–    Изработка на комплетни дизајни

Курсот е наменет за:

Сите оние кои сакаат да се стекнат со основно знаење за практична работа во Adobe Illustrator.

Учесниците ќе се здобијат со знаење за:

Подготовка на принтан промотивен материјал (флаери, постери, билборди, визит-карти,..)

Подготовка на онлајн (веб) промотивни материјали

Исцртување векторски логоа

Принципи на дизајнирање

Детали за котизација

  • Котизацијата изнесува 6.000 денари + ДДВ со можност за плаќање на 3 рати.
  • За студенти следува попуст од 20%.

За сите дополнителни информации во врска со курсот контактирајте не на:

телефон: ++ 389 2 3128 525 и ++ 389 2 3128 526

e-mail: institut@koncept.com.mk

Почеток: 17 ноември, Рок за пријава: 12 ноември

*Сите полиња се задолжителни

Сакам да се претплатам на Newsletter-от на Институт Концепт