Back To Top

Студирај Бесплатно во Словенија со 2ТМ

Секоја година успешно запишуваме сѐ повеќе странски студенти, затоа имајте и вие доверба во нас и пишете ни на: education@2tm.si или на нашата Facebook страна.

Пријави се сега

Студирај Бесплатно во Словенија со 2ТМ

Секоја година успешно запишуваме сѐ повеќе странски студенти, затоа имајте и вие доверба во нас и пишете ни на: education@2tm.si или на нашата Facebook страна.

Пријави се сега

24 септември, 2021 | Актуелности

Колективно преговарање

Колективното договарање е организиран процес кој претходи на склучување колективни договори, помеѓу работодавачот од една страна и вработените од друга страна. Вработените […]

8 јули, 2021 | Актуелности

Како да се справите со мобингот на работното место?

Ако сметате дека сте жртва на мобинг, дискриминација или дека сте подложени на каква било форма на злоупотреба, обидете се да ги […]

14 јуни, 2021 | Актуелности

Google малопродажни трендови за 2021

Со пандемијата што создава длабоки социјални, економски и технолошки промени, правењето предвидувања за малопродажбата за следните месеци може да изгледа скоро невозможна задача. Но, многу […]

11 јуни, 2021 | Актуелности

Пропагандни пораки

Конфучиј вели „Оној кој учи, а не размислува е изгубен“. За оние кои се вклучени во маркетинг комуникациите, ова е многу корисен совет. Новите времиња […]

28 мај, 2021 | Актуелности

СТРАТЕГИЈА ЗА ЗАШТЕДА НА ВРЕМЕ

Под стратегија за заштеда на време, мислиме на вештината и рационалноста во трошењето време како ресурс и капитал. Многу студии, пред се […]

26 мај, 2021 | Актуелности

МАРКЕТИНГОТ КАКО БИЗНИС КОНЦЕПТ

Концепт на маркетинг Концептот за маркетинг не се создаде одеднаш и ја немаше онаа форма која ја има денес. Создаден е, развиен […]

1 2 3 4 7