Back To Top

Студирај Бесплатно во Словенија со 2ТМ

Секоја година успешно запишуваме сѐ повеќе странски студенти, затоа имајте и вие доверба во нас и пишете ни на: education@2tm.si или на нашата Facebook страна.

Пријави се сега

7 април, 2021 | Актуелности

КАКО ДА СЕ ПРИДОБИЕ ДОВЕРБАТА НА КЛИЕНТИТЕ ПРИ WEB-ТРГОВИЈА?

Многу е полесно да се произведе производ кој се купува, продава и се испорачува низ целиот свет отколку да се изгради доверба […]

6 април, 2021 | Актуелности

КАКО ДА ЈА ПРОНАЈДЕТЕ ВАШАТА ЦЕЛНА ПУБЛИКА ОНЛАЈН?

Креирање на добар маркетинг план пред започнување сопствен бизнис не е воопшто лесна задача. Една од примарно поставените цели е секако остварување […]

25 март, 2021 | Актуелности

SEO ТРЕНДОВИ ВО 2021 ГОДИНА

Во 2020 година, научивме дека пазарот е непредвидлив и дека мора да бидеме подготвени за различни ситуации. Без разлика на тоа дали […]

19 март, 2021 | Актуелности

ШТО ПРЕТСТАВУВА GOOGLE MY BUSINESS?

„Мисли глобално, дејствувај локално“ е ретко користена изрека, но во одредени ситуации е исклучително важна. Истото важи и за компаниите кои не […]

18 март, 2021 | Актуелности

ПОСТ-КОРОНА СВЕТ: РАБОТА ОД ДОМА, ВИРТУЕЛНИ НАСТАНИ И ОНЛАЈН ОБУКА

Новонастанатата ситуација предизвикана од пандемијата COVID-19, бараше брз одговор во сите индустрии и одреден степен на дигитална трансформација. Во краток рок, потребно […]

11 март, 2021 | Актуелности

АГИЛНО РАБОТЕЊЕ И ПРОФЕСИИ НА ИДНИНАТА

Доколку се’ уште не сте слушнале за агилно работење и SCRUM методологија и начините на кои можете да го унапредите вашето делување, […]

1 3 4 5 6 7