Back To Top

Студирај Бесплатно во Словенија со 2ТМ

Секоја година успешно запишуваме сѐ повеќе странски студенти, затоа имајте и вие доверба во нас и пишете ни на: education@2tm.si или на нашата Facebook страна.

Пријави се сега

Студирај Бесплатно во Словенија со 2ТМ

Секоја година успешно запишуваме сѐ повеќе странски студенти, затоа имајте и вие доверба во нас и пишете ни на: education@2tm.si или на нашата Facebook страна.

Пријави се сега

1 февруари, 2021 | Актуелности

ДИГИТАЛНИОТ МАРКЕТИНГ ВО УСЛОВИ НА ПАНДЕМИЈА

Периодот на корона-вирусот постави некои нови стандарди, многу компании го сменија тековниот зенит на деловно работење, како и начинот на приближување на […]

1 февруари, 2021 | Актуелности

“5S” ПРИСТАП НА ОРГАНИЗИРАЊЕ НА РАБОТНИТЕ МЕСТА

Учесниците кои беа присутни на оваа обука која се реализираше на 29.01.2021 година ,од посебно значење им беше овој 5S пристап кои го имплементираа […]

1 5 6 7