Back To Top

Студирај Бесплатно во Словенија со 2ТМ

Секоја година успешно запишуваме сѐ повеќе странски студенти, затоа имајте и вие доверба во нас и пишете ни на: education@2tm.si или на нашата Facebook страна.

Пријави се сега

Студирај Бесплатно во Словенија со 2ТМ

Секоја година успешно запишуваме сѐ повеќе странски студенти, затоа имајте и вие доверба во нас и пишете ни на: education@2tm.si или на нашата Facebook страна.

Пријави се сега

18 март, 2021 | Актуелности

ПОСТ-КОРОНА СВЕТ: РАБОТА ОД ДОМА, ВИРТУЕЛНИ НАСТАНИ И ОНЛАЈН ОБУКА

Новонастанатата ситуација предизвикана од пандемијата COVID-19, бараше брз одговор во сите индустрии и одреден степен на дигитална трансформација. Во краток рок, потребно […]

11 март, 2021 | Актуелности

АГИЛНО РАБОТЕЊЕ И ПРОФЕСИИ НА ИДНИНАТА

Доколку се’ уште не сте слушнале за агилно работење и SCRUM методологија и начините на кои можете да го унапредите вашето делување, […]

8 март, 2021 | Актуелности

5 ЧЕКОРИ ДО УСПЕШНА EMPLOYER BRANDING СТРАТЕГИЈА

Развојот и имплементацијата на успешна Employer Branding стратегија е основа за привлекување и вработување таленти. Во овој блог, ќе Ви претставиме 5 […]

5 март, 2021 | Актуелности

ОДНЕСУВАЊЕ НА КУПУВАЧИТЕ ВО ДИГИТАЛНО ОКРУЖУВАЊЕ

Развојот на дигиталниот маркетинг помогна да се измерат факторите кои влијаат на потрошувачите за време на купувањето. Благодарение на дигиталните технологии, можеме […]

4 март, 2021 | Актуелности

ДИГИТАЛНИ МАРКЕТИНГ ТРЕНДОВИ ВО 2021 ГОДИНА

Изминатата година беше малку специфична и е тешко да ја сумираме, но со сигурност можеме да потврдиме дека истата имаше позитивно влијание […]

2 март, 2021 | Актуелности

E-MAIL МАРКЕТИНГ ВОДИЧ (11 ПРАВИЛА ЗА ПИШУВАЊЕ ПРОДАЖНИ Е-МАИЛОВИ)

Дали се сеќавате на еден од првите начини за комуникација преку Интернет? Да, тоа беше е-поштa! На почетокот се користеше главно за […]

1 2 3 4