Back To Top

Студирај Бесплатно во Словенија со 2ТМ

Секоја година успешно запишуваме сѐ повеќе странски студенти, затоа имајте и вие доверба во нас и пишете ни на: education@2tm.si или на нашата Facebook страна.

Пријави се сега

Студирај Бесплатно во Словенија со 2ТМ

Секоја година успешно запишуваме сѐ повеќе странски студенти, затоа имајте и вие доверба во нас и пишете ни на: education@2tm.si или на нашата Facebook страна.

Пријави се сега

1 март, 2021 | Актуелности

WEB ДИЗАЈН ТРЕНДОВИ ВО 2021 ГОДИНА

Дигиталниот маркетинг е многу динамична област и трендовите се менуваат многу брзо. Сведоци сме на тоа колку целиот свет може да се […]

22 февруари, 2021 | Актуелности

ШТО ПРЕТСТАВУВА INBOUND, А ШТО OUTBOUND МАРКЕТИНГ?

Кога се во прашање рекламите и разни огласи, постојат два типа на луѓе во светот. Првата група се обидува да најде што […]

12 февруари, 2021 | Актуелности

РАЗВОЈ НА КАДРИ И УПРАВУВАЊЕ СО КАРИЕРА

Развој на кадри Потребата за планирање на развој на кариера се јавува во моментот кога ќе заврши процесот на воведување во работата. […]

10 февруари, 2021 | Актуелности

МОТИВАТОРИ ВО РАБОТНИОТ ПРОЦЕС

Улога на мотиваторот Зборот „мотиватори“ има неколку терминолошки значења, како што се: стимулатори, стимуланси и слично, но тие имаат едно заедничко нешто, […]

5 февруари, 2021 | Актуелности

ИНТЕРНИ ИЗВОРИ НА ПРОНАОЃАЊЕ ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

Меѓу интерните извори за пронаоѓање човечки ресурси, како најзначајни се истакнуваат моментално вработените, пријатели на моментално вработените, поранешните вработени и кандидатите кои […]

2 февруари, 2021 | Актуелности

ШТО Е ОНЛАЈН ПРОДАЖБА?

За да го разбереме светот на продажба преку Интернет денес, потребно е да се навратиме неколку чекори назад во минатото, односно моментот […]

1 2 3 4