Back To Top

кои сме ние?

Бизнис Центар за тренинг и обука

Институт КОНЦЕПТ е тренинг центар за едукација и професионален развој.
Таргетира два сегмента, а тоа се: млади, на кои им се потребни нови применливи вештини и бизнис секторот, на кој му е потребна континуирана едукација.
КОНЦЕПТ ги следи трендовите и секогаш има актуелни содржини.
Настаните во КОНЦЕПТ спојуваат добра содржина, врвни експерти, одлични услови и нетворкинг.

КОНЦЕПТ организира академии, курсеви, модули, обуки, тим билдинзи и in-house обуки.
Разгледајте ја детално содржината, веруваме дека ќе пронајдете интересни обуки за Вас.
За да Ве увериме во нашата доследност, разгледајте ја нашата референтна листа.

Отворете го умот! Учете постојано!

93%

нови вработувања

82%

унапредени на работно место

91%

го подобриле својот бизнис

Наши партнери и клиенти