Back To Top

Клучни индикатори за успешност на човечките ресурси

Онлајн тренинг со предавач од Факултет за организациски науки - Белград

Види повеќе

Gemba Кaizen пристап кон континуирано подобрување на процесите

Онлајн тренинг со предавач од Факултет за организациски науки - Белград

Види повеќе

ВОВЕД ВО UX / CX МАПИРАЊЕ user experience/ customer experience (МАПИРАЊЕ НА ИСКУСТВО НА ПОТРОШУВАЧИ / КОРИСНИЦИ)

6 часа

6

Point of sale & Call to action (POS & CTA) Повик за акција и напредни техники во маркетинг и продажба

5 часа

10

Employer Branding

5 часа

8

CUSTOMER RETENTION – КАКО ДА ГИ ЗАДРЖИТЕ ВЕЌЕ ПОСТОЕЧКИТЕ КУПУВАЧИ

Времетраење: 7 часа

5

НАПРЕДНИ ЕКСЕЛ ФУНКЦИИ ЗА АНАЛИЗА НА ПОДАТОЦИТЕ

Времетраење: 4 часа

5

ИМПЛЕМЕНТИРАЊЕ НА ОДРЕДБИТЕ ОД ЗАКОН ЗА ТЕХНИЧКА ИНСПЕКЦИЈА И ПРАВИЛНИКОТ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ЛИФТОВИ И ТРАНСПОРТЕРИ

Времетраење: 4 часа

8 слободни места

КАКО ДА ГО ЗГОЛЕМИТЕ ПРОМЕТОТ ВО МАЛОПРОДАЖНИОТ ОБЈЕКТ?

Времетраење: 5 часа

8 слободни места

РАБОТНИ ОДНОСИ ВО УСЛОВИ НА КОВИД-19 ПАНДЕМИЈА

10 слободни места

Практична обука: НАПРЕДНИ ЕКСЕЛ ФУНКЦИИ ЗА АНАЛИЗА НА ПОДАТОЦИТЕ

Времетраење: 5 часа

8 слободни места

Почеток: 14 октомври 2021 година

Online обука: Видео маркетинг

7 часа

8 слободни места

КАКО ДА ГО ИЗБЕРЕТЕ НАЈДОБРИОТ КАНДИДАТ? (РЕГРУТАЦИЈА И СЕЛЕКЦИЈА НА КАДАР)

Времетраење: 4 часа

8 слободни места

POKA YOKE – СИСТЕМ ЗА ИЗБЕГНУВАЊЕ (НЕНАМЕРНИ) ГРЕШКИ

3 часа

5 слободни места

1 2 3 4