Back To Top

Партнери и клиенти

Стани дел од тимот на надворешни соработници

  • Имате детално познавање од некоја област?
  • Немате трема од јавен настап и говор?
  • Сакате своето експертско знаење да го пренесете на други?
  • Имате идеја за одредено предавање, но Ви требаат искусни професионалци во негова реализација?

Можеби токму Вие сте нашиот следен соработник.

Сите заинтересирани индивидуалци или претставници на компании и институции кои сакаат да се вклучат како предавачи на одредена тема, обука, курс или академија може да ни остават контакт информации (е-маил) на нашата официјална е-маил адреса institut@koncept.com.mk.