Back To Top

Надградете ја вашата професија, станете Big data и бизнис аналитичар!

АКАДЕМИЈА ЗА BIG DATA & BUSINESS ANALYSIS

Види повеќе

Верифицирана програма од МОН

АКАДЕМИЈА ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

Види повеќе

ЗОШТО СТУДИИ ВО СЛОВЕНИЈА? • Без приемни испити • Можност за работа во текот на студиите • Призната диплома во целата ЕУ и САД!

Курс за словенечки јазик

Види повеќе

Изберете ја вистинската hosting и domen (адреса) за Вашата страница.

WORDPRESS И SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)

Види повеќе

Eден поинаков начин за обука на деловните асистенти

МОДУЛ: "СОВРЕМЕН ДЕЛОВЕН АСИСТЕНТ"

Види повеќе

Едукација за секого

Само мудрите инвестираат во знаење Активности

Академии

Програмите на академиите имаат цел да резултираат со комплетно изградени професионалци од соодветната област.

Курсеви

Курсеви за сметководство, IT курсеви, курсеви за изучување странски јазици, модули за деловен асистент, архивар...

Обуки

Soft skills, финансии и сметководство, правни теми, јавни набавки, БЗР, архивско работење, ЕУ фондови...

Online Eдукација

Го следиме светскиот тренд во едукацијата и нудиме можност дел од обуките и курсевите да се следат со онлајн присуство.

ИНТЕРВЈУ СО ЛЕНЧЕ ЗИКОВА

ОСНОВАЧ И ДИРЕКТОР НА ИНСТИТУТ КОНЦЕПТ

Неформалното образование е вториот столб на кој се потпира економијата, и којшто го надополнува формалното образование. Неформалното образование нуди многу фокусирано знаење, специјализирано во определен сегмент, од определена област.

Студентите во ‘Концепт’ се стекнуваат со вештини кои се директно применливи на работното место. Тие работат со ментори, кои и по завршувањето на програмата се поддршка на истите. Голем број од програмите обезбедуваат и пракса во компаниите, кои често завршуваат и со вработување на студентите. Ние сме силно фокусирани да ги следиме потребите на деловните организации и постојано да креираме обуки кои ќе го унапредуваат и поддржуваат развојот на компаниите.”

Погледни го интервјуто

Успешни приказни

Што велат за нас?

86

Обуки во 2022 година

1200

Учесници во 2022 година

110

вкупен број на обуки

15800

вкупен број на учесници

АКАДЕМИЈА ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

БИЉАНА НЕДЕЛКОВСКА

„Учеството на Академијата за ЧР за мене претставува позитивно искуство.Професионален пристап поткрепен со голема флексибилност. Излегување во пресрет на сите учесници за да бидат во тек со секое предавање, и сето тоа навреме. Предавачите даваа примери од секојдневието, нивното искуство беше големо и неисцрпно. Мене, како почетник во оваа професија ми помогна многу да научам. Сега останува на мене да го продлабочам стекнатото знаење.“

АКАДЕМИЈА ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

НИКИЦА БОШКОВСКА

„Мојата филозофија е едноставна – биди креативен, позитивен, едноставен и ориентиран кон луѓето. Затоа што секој поединец е алфа и омега како за корпоративната, така и за секоја друга средина. Мојата филозофија само уште еднаш беше утемелена со Академијата за HR. Професионална, темелна и сеопфатна Академија која идејата и ориентираноста ја обликува во лична сатисфакција од совладаното. Тврдам дека оваа Академија е одличен избор, посебно заради целата практична работа која несебичните професори ја менторираат.“

АКАДЕМИЈА ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

БИЉАНА АРБОВСКА

„Јас сум многу комуникативна личност!

Работата во сектор за човечки ресурси, покрај стручно знаење и комуникација, бара и емоционална интелигенција.

Среќна сум што ја завршив Академијата за HR!

Сега сум подготвeна со новото знаење да дадам сериозен придонес на моето работно место!“

АКАДЕМИЈА ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

ИВИЦА ПАВЛОВ

„На почетокот бев скептичен да се пријавам, зошто пријатели кои биле на Академии во други центри, не беа задоволни.  Но, дефинитивно оваа Академија вреди за сите пари! И, повторно би Ве избрал Вас! За професорите имам најголемо мислење, ги доживеав како број еден професори во оваа област. Огромна поддршка имавме од сите професори, се чувствуваме професинално исполнети. ЕДНО ГОЛЕМО СРЦЕ ЗА ВАС!”

Модул: Современ деловен асистент - Вештини и предизвици-

Фљорије Шаини

-Виш соработник за управување со човечки ресурси и персонална евиденција

Обуката беше одлично осмислена и секако дека ќе ни користи многу во практичната работа, а позитивен е и интерактивниот пристап. Имаше убава организација и суштински и визуелно. Разјаснивме многу прашања и дилемии, предавачите беа одлични, групата беше прекрасна, имавме квалитетни дискусии, така што сметам дека импресијата за една успешна реализирана обука е резултат на одличните предавања и креативната дебата, со еден збор супер едукативно искуство !!

Академија за Дигитален Маркетер

Елена Михаилова

– Sales and marketing specialist, Inteligenta.

“Најголемиот бенефит кој го имав од дигиталната академија е вработувањето како Маркетинг специјалист. Без никаков проблем ги користам стекнатите знаења на реален проект. Во работата многу ми помогна алатката Photoshop, за креирање на интересни објави, но исто така советите од предавачите за Content writing и SEO беа добредојдени за промовирање и рекламирање на нашата фирма како и софтверските услуги кои ги нудиме.“

Концепт се грижи за своите студенти!

Ги промовира, ги поврзува со компаниите, креира можности за вработување!
Во таа насока е соработката со компанијата Фронтвисе Гроуп.

Институт Концепт и Фронтвисе Гроуп заедно ќе обезбедат квалитетни кадри и можност за вработување за студентите на акредитираната Академија за човечки ресурси.

Kонтактирајте не на institut@koncept.com.mk или на нашата Facebook страна.

Вистинската едукација гради здрави темели.

Обуки

Почеток: 30 мај 2023 година

Клучни индикатори за успешност (KPI) на човечките ресурси

Времетраење: 5 часа

Број на слободни места: 5

дознај повеќе
Почеток: 30 мај 2023 година

Обука БЗР: Закон за БЗР и Правилникот за минималните барања за безбедност и здравје при работа на привремени и мобилни градилишта

Времетраење: 5 часа

Број на слободни места: 6

дознај повеќе
Почеток: 30 мај 2023 година

Обука за офицер за заштита на личните податоци

Времетраење: 5 часа

Број на слободни места: 6

дознај повеќе
Почеток: 30 мај 2023 јануари

Чекор по чекор до успешна јавна набавка!

Времетраење: 4 часа

Број на слободни места: 5

дознај повеќе
Почеток: 06 јуни 2023 година

Постапка за откажување на договорот за вработување со отказ и Закон за заштита од вознемирување на работно место (мобинг) и судска пракса

Времетраење: 4 часа

Број на слободни места:7

дознај повеќе
Почеток: 28 јуни 2023 година

Како да се имплементира Risk Management во стопанството со осврт на ISO 31000 (согласно барањата на многу стандарди во стопанството)

Времетраење: 7 часа

Број на слободни места: 15

дознај повеќе
Почеток: 22 јуни 2023 година

Обука за канцелариско и архивско работење

Времетраење: 5 часа

10 слободни места

дознај повеќе
Почеток: 8 јуни 2023 година

Комплетна подготвка на документација за аплицирање на ИПАРД 3, мерка 1, 3 и 7

Времетраење: 2 дена

8 слободни места

дознај повеќе
Почеток: 5 јуни 2023 година

POWER BI за подобри одлуки!

Времетраење: 3 дена

Број на слободни места: 8

дознај повеќе
Почеток: 07 јуни 2023 година

Ништовност и рушливост на договори и надомест на материјална и нематеријална штета од лекарски грешки и од сообраќајни незгоди

Времетраење: 4 часа

Број на слободни места: 9

дознај повеќе
Почеток: 9 јуни 2023 година

Пресметка на плата и надоместоци од плата, надоместување на трошоци поврзани со работа и правилници и акти на работодавачот

Времетраење: 5 часа

Број на слободни места: 6

дознај повеќе
Почеток: 15 јуни 2023 година

Вреднување – како се определува царинската вредност и какво е влијанието на трансферните цени во царинското работење

Времетраење: 6 часа и 30 минути

Број на слободни места: 12

дознај повеќе
Почеток:19 јуни 2023 година

AI FOR PROFESSIONALS- ChatGPT во секојдневното работење!

Број на слободни места: 8

дознај повеќе
Почеток: 21 август 2023 година

Акредитирана обука: Лице одговорно за управување и/или постапување со отпад (модул од 14 предавања)

Времетраење: 14 предавања

8

дознај повеќе

Развијте страст за учење и никогаш нема да престанете да се развивате.

Академии и Курсеви

Почеток: 13 февруари 2023 година

АКРЕДИТИРАНА ОБУКА: ЛИЦЕ ОДГОВОРНО ЗА УПРАВУВАЊЕ И/ИЛИ ПОСТАПУВАЊЕ СО ОТПАД

Времетраење: 14 средби

Број на слободни места: 10

Почеток:

Модул: СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА НАДВОРЕШНО-ТРГОВСКО РАБОТЕЊЕ

Времетраење: 5 недели

Почеток: 9 октомври 2023 година

АКАДЕМИЈА ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

Времетраење: 10 недели

Број на слободни места: 10

1 јануари 2023 год.

Early Bird Пријава

АКАДЕМИЈА ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

Наши партнери и клиенти